Zaslužite do 300€ s tem, ko nas povežete z novim ZymzoHOSTom. Hvaležni vam bodo, obljubimo! Priporočite prijatelja: zaslužite do 300€ znotraj našega Zymzo priporočilnega sistema. Poznate koga, ki že oddaja turistom ali morda razmišlja, da bi to začel? Priporočite ZymzoHOST in zaslužite do 300€ za vsako posamezno priporočilo. In, da bo vse še slajše… prva rezervacija bo za vašega prijatelja z naše strani brez provizije! Za priporočilo ni potrebno biti ZymzoHOST, torej tudi v kolikor sami ne oddajate turistom, lahko priporočite ZymzoHOST in s tem prek priporočila pridobite do 300€.

Prednosti

Izplačilo je vezano glede na velikost stanovanja. Za vsako priporočeno do dvosobno stanovanje pridobite 150€, za vsako trosobno ali večje stanovanje pa 300€. Za vsakega, ki z nami prične sodelovati, prejmete izplačilo po dveh mesecih uspešnega sodelovanja. Prijatelj katerega boste priporočili pa za prvo rezervacijo z naše strani ne bo prejel fakture za provizijski del.

Kontaktirajte nas

V kolikor imate kakšno vprašanje, vas vljudno prosimo, da nam pišete preko spodnjega spletnega obrazca ali nas pokličite.

Mobitel: +386 40 562 882

Email: info@zymzo.com